Oh So Quiet

Oh So Quiet: Vandreferie i naturskønne omgivelser

Periode
2019-2020
Innovationsfonden
460.000 kr.

Oh So Quiet tilbyder et alternativ til storbyferien eller wellnessopholdet, der gør det

muligt at nyde naturens ro, uden at det bliver alt for primitivt.

Konceptet består i at vandre fra feriehus til feriehus i naturskønne områder i Danmark. Turen bookes på en hjemmeside, hvor man vælger rute, overnatningssteder, oplevelser samt bestiller mad- og drikkevarer. Sammenlignet med en mere klassisk vandreferie, undgår man den tunge rygsæk, sover i en god seng og slipper for besværet med planlægning og rengøring.

Konceptet giver dermed optimale rammer til at koble af fra hverdagens larm og travlhed og nyde nærværet med hinanden. At tage på vandretur bliver med Oh So Quiet nemt og komfortabelt, hvilket forhåbentlig giver langt flere appetit på at benytte sig af denne ferieform, der fremmer både fysisk og mental sundhed.

Bevillingen fra Innovationsfonden vil Oh So Quiet bruge til at få fart på opstarten og arbejde med at teste konceptet, udvikle hjemmesiden og introducere tilbuddet til markedet. 

I øjeblikket går turen kun til Thy, men drømmen er, at man om fem år vil kunne booke Oh So Quiet-ture på naturskønne destinationer over hele landet, og at Oh So Quiet har gjort vandreferien til en lige så almindelig ferieform for danskerne som fjeldturen er for nordmændene.

Web: www.ohsoquiet.dk

Innofounder:
Pia Stigaard Skammelsen