Op & Ned

OP & NED: Lege-elementer i byrummet

Periode
2019-2020
Innovationsfonden
460.000 kr.

Flere og flere børn vokser op i en by, og byerne bliver stadig større. Der er derfor et stort behov for at tænke kreativt og innovativt. OP & NED udvikler levende byrum med smukke, arkitektoniske legeelementer, der udfordrer fantasien samtidig med at børn og voksne bliver motiveret til leg, samvær og bevægelse.

- Måden vi tænker og bygger leg i byen skal gentænkes, så børn i byerne kan vokse op i kreative og udfordrende miljøer. Vi forbedrer byer, så børn får en sjov, udviklende og udfordrende barndom, selvom de bor i et tætbefolket område. Vi tager legen ud af legepladsen og placerer den, hvor det giver mening i forhold til historien, omgivelserne og børnene selv, siger Marie Astrup, direktør i OP & NED.

Hun er en del af teamet bag start up-virksomheden OP & NED, som blandt andet arbejder på at sikre, at byer lever op til FN’s 11. verdensmål om bæredygtige og inkluderende byer - også for den ¼ af bybefolkningen, som er børn.

I løbet af Innofounder-forløbet vil virksomheden fokusere på at udvikle nye metoder og skalerbare modeller for design af børnebyrum og børns uderum.

Web: www.opned.com

Innofounder:
Marie Astrup Sørensen