SpinRobo

Spin Robotics skal lave robotternes værktøj

Periode
2019-2020
Innovationsfonden
460.000 kr.

Robotter kommer i stigende grad til at aflaste mennesker i det hårde arbejde, og Spin Robotics vil levere værktøjerne til robotarmene.

Tempoet i moderne produktionsvirksomheder er højt. Alligevel udføres mange processer stadig manuelt, og det resulterer i belastningsskader og nedslidning af blandt andet håndled, skulder og ryg, men procedurerne er ved at ændre sig. 

Markedet for collaborative robotter, som kan aflaste mennesker, stiger markant frem mod 2025 med en årlig vækstrate på mere end 60 procent. En så kraftig stigning af antallet af collaborative robotter i industrien kræver flere værktøjer for at kunne imødekomme markedsbehovet.

Spin Robotics vil udvikle, producere og sælge værktøjer til robotter, som er både sikre og muliggør samarbejdet mellem menneske og robot. Værktøjerne skal være hurtige at installere og programmere, så de passer til de processer i industrien, hvor fleksibilitet og hurtig omstilling mellem opgaver er nøglen til succes.

Første punkt på dagsordenen i løbet af Innofounder-forløbet bliver at udvikle det første værktøj til virksomhedens produktportefølje. Desuden forventer Spin Robotics at have de første aftaler med distributører på plads, og på længere sigt er det forventning, at virksomheden etablerer salg i op til 40 lande. 

Web: www.spin-robotics.com

Innofounder:
Thomas Sølund