Tobi

Tobi giver dine børn en ordentlig opsparing

Periode
2019-2020
Innovationsfonden
460.000 kr.

Tobi hjælper børnefamilier med at investere deres børns langsigtede opsparing. Lidt ligesom pension - bare til børn.

Du må ikke sætte mere end 6000 kroner ind på dit barns børneopsparing om året – i alt maksimalt 72.000 i alt. Læg det sammen med en rente, som sjældent overstiger én procent, så er potentialet i en børneopsparing til at overse. Alligevel står langt størstedelen af børns langsigtede opsparinger i kontanter og taber hvert år købekraft til inflationen.

I pensionsselskaberne sidder ansatte klar til at forvalte de voksnes langsigtede opsparing, men der er ikke nogen, som har fokus på børnenes. Grunden til, at der ikke har været fokus på børns langsigtede opsparing, er, at der er rigtigt mange af dem, og de har som oftest ikke særligt store opsparinger. Det kræver således mange ressourcer at forvalte relativt få midler.

Det fundamentale problem, Tobi løser, er, at de færreste forældre har tid, lyst eller kompetencer til at investere deres børns langsigtede opsparing. Tobi vil løse dette ved at være stærkt fokuseret på, hvordan teknologi kan forsimple og automatisere de underliggende arbejdsgange i forbindelse med onboarding af nye kunder og løbende rådgivning.

I forløbet i Innovationsfonden vil Tobi arbejde med at implementere den underliggende motor, som er fundamentet i investeringsrådgivningen. På den måde kan Tobi give børn den bedste, økonomiske start på voksenlivet.

Web: www.tobi.dk

Innofounder:
Jacob Munk-Stander