Global Innovation Summit

EUREKA Global Innovation Summit 2019

Innovationsfonden samler en dansk delegation af interessenter, når det engelske formandskab for EUREKA afholder Global Innovation Summit i Manchester den 14-16. maj. Du kan drage med og udvide din virksomheds internationale netværk.

Formålet med denne innovationskonference er match making mellem universiteter, organisationer og virksomheder - på tværs af landegrænser. Foruden at genere ny indsigt og inspiration vil det således fungere som mødested for forskere og iværksættere med et ønske om at etablere EUREKA eller Eurostars projekter.  

Du kan finde det officielle program her 

Innovationsfonden faciliterer en base, hvor de danske deltagere vil få en platform til markedsføring af deres projekter. På konferencens sidste dag afholder vi transnational konsortiumbygning med mulighed for at pitche ideer til det aktuelle EUREKA Call om Artificial Intelligence and Quantum Technologies. 

Rejse og logi er på egen regning, men deltagelse i denne globale konference er gratis. 

Information
Tilmelding

Du kan læse mere om konferencen og registrere dig her.

Ønsker du at være en del af den danske delegation bedes du kontakte Kommunikationskonsulent Anne Sophie Lyskjær Noer på anne.sophie.lyskjaer.noer@innofond.dk

EUREKA Call

Artificial Intelligence & Quantum Technology

10 lande er gået sammen om et EUREKA opslag fokuseret på industriel forskning inden for området kunstig intelligens og kvanteteknologi. Det samlede offentlige budget er på 100-150 millioner danske kroner.
Ansøgningsvinduet er fra den 1. April ind til den 1. Juli 2019. 

Find opslaget her

Kontakt

International Coordinator Jens Peter Vittrup
+45 6190 5023
jens.peter.vittrup@innofond.dk