Kom godt i gang med din Innobooster-ansøgning

Event
4. april
Tid
10.00 - 12.00
Sted
Symbion, Fruebjergvej 3, 2100 København Ø

Har du en god idé med potentiale til at blive god forretning? Kom og bliv klogere på, hvad der skal til for at søge om Innobooster, og kom godt i gang med din ansøgning.

Hvis du lever op til kravene for ansøgning, er første skridt mod at få del i Innobooster-puljen at skrive en god ansøgning. Derfor tilbyder Erhvervshuset gratis og uvildig sparring på at ansøge om Innobooster til dig som SMV'er eller iværksættervirksomhed. Det gør vi ved – i samarbejde med Innovationsfonden – at invitere dig til Innobooster-event. 

Innovationsfonden investerer i, at lovende idéer omsættes til nye løsninger, der skaber vækst og beskæftigelse i Danmark, og som desuden bidrager til at løse nogle af samfundets udfordringer. Innobooster er Innovationsfondens program for videnbaserede udviklingsprojekter i små og mellemstore danske virksomheder (SMV’er) og iværksættervirksomheder, og en medfinansiering fra Innobooster kan være med til at mindske din virksomheds ekstraordinære risiko ved et innovationsprojekt.

 

Kunsten at skrive en god ansøgning

På Innbooster-eventet kan du blive klogere på ordningen, og hvad det kræver at få en Innobooster. Innovation Officer, Marie Friis Madsen, fra Innovationsfonden kommer og underviser i "do's and don'ts", når du skal skrive en Innobooster-ansøgning. Du kan møde andre iværksættere og virksomhedsledere, der også søger kapital til innovative projekter. Undervejs kan du få vejledning af Erhvervshusets forretningsudviklere, der alle har stor erfaring med at guide ansøgere gennem ansøgningsprocessen. Det er muligt at stille individuelle spørgsmål til både forretningsudviklerne og Marie fra Innovationsfonden.

 

Hvad får du ud af at deltage?

  • Bliv klogere på, hvad det kræver at lande en Innobooster-investering fra Innovationsfonden
  • Gode råd og vejledning til, hvordan du skal skrive din virksomhedsansøgning
  • Hør hvad Innovationsfonden lægger vægt på i bedømmelsen af ansøgningen
  • Muligheden for at møde andre iværksættere og virksomhedsejere, der søger kapital til innovative projekter

 

Lever du op til kravene?

Inden du går i gang med din ansøgning, skal du være sikker på, at du lever op til kravene for at blive en del af Innobooster-programmet. Du skal:

  • Have et CVR-nr.
  • Have opnået et dokumenteret indskud af ekstern risikovillig kapital på minimum 100.000 DKK inden for de seneste 3 år ELLER have opnået en dokumenteret bruttofortjeneste på minimum 250.000 DKK i mindst et af 3 seneste offentliggjorte årsregnskaber.
  • Have et innovativt udviklingsprojekt, der endnu ikke er igangsat.
  • Have et projekt, der maks. tager 2 år at gennemføre.

 

Målgruppe:

Eventet henvender sig til iværksættere og SMV'er, der har et innovationsprojekt, som kan skabe vækst i omsætningen og som derfor ønsker sparring på deres ansøgning til Innobooster.

 

Tilmeldingsfrist d. 2. april 2024, kl. 10.00