Energi

Webinar - finansieringsmuligheder indenfor grønne energiteknologiske løsninger

Event
Torsdag 27. januar 2022
Tid
Kl.13:00-15:00
Sted
Webinar

Innovationsfonden, EUDP og Energistyrelsen inviterer til webinar torsdag den 27. januar 2022, hvor du kan høre om programmernes fokusområder samt dine muligheder for at søge offentlig medfinansiering til energiprojekter inden for forskning, udvikling og demonstration.

Statens offentlige puljer inden for Innovationsfonden, EUDP og Energistyrelsen bidrager til de politiske mål om en reduceret udledning af drivhusgasser på 70 procent i 2030 og klimaneutralitet frem mod 2050.

Grønne energiteknologiske løsninger søges

Udfordringerne er mange og det er væsentligt at tænke på tværs af forsyningsarter og at udvikle nye grønne energiteknologiske løsninger, der kan understøtte den grønne omstilling til en rimelig pris.

Hør om dine muligheder

Ved webinaret kan du høre nærmere om rammerne for offentlig medfinansiering under hvert program. Efter webinaret kan du ringe til programmerne med mulighed for at stille uddybende spørgsmål i forhold til projektansøgning, evalueringskriterier etc.

Arrangementet er gratis og afholdes på dansk.

Bemærk: Når du tilmelder dig dette arrangement, giver du samtidig samtykke til, at vi må optage webinaret, sende et link til de anvendte Power Point samt sende dig et link til en evaluering af webinaret efterfølgende.

Program:  

13:00 - Velkomst, Karina Remler, EUDP

13:05 - Finansiering via Innovationsfonden, Martin Søndergaard, Innovationsfonden

13:25 - Støtte til energiprojekter under EUDP, Karina Remler, EUDP

13:45 - Støtte til F&U under Energistyrelsen herunder pyrolysepuljen, Jan Bünger, Energistyrelsen

14:05 - Spørgsmål

14:15 - Mulighed for at tale med IFD, EUDP og Energistyrelsen pr. telefon om din projektidé.