Ansøgningsfrist

Erhvervs-ph.d.:
Alle områder (private sektor)

Erhvervs-ph.d. ansøgninger skal indsendes via e-grant

I ansøgningsblanketten indtastes oplysninger om projektet og projektdeltagere, og der skal vedhæftes en række bilag i pdf-format. I selve ansøgningsblanketten er der vejledning i, hvordan I udfylder de forskellige afsnit.

Vi åbner for ansøgninger 6 uger før ansøgningsfristen den 30. april 2020.

Bemærk: Det skal være projektets virksomhedsvejleder, der opretter ansøgningen. Virksomhedsvejlederen kan herefter give andre mulighed for at arbejde på ansøgningen ved at invitere dem inde i selve systemet.

Disse bilag skal altid vedhæftes ansøgningen:

 • Projektbeskrivelse (inkluderer beskrivelse af virksomhed og universitet) 
   
 • Cv for hver enkelt vejleder på højst to sider (Virksomhedsvejledernes cv skal indeholde uddannelser og universitetsvejleder(e)s cv skal indeholde en liste over udvalgte publikationer og ORCID
   
 • Underskrifter
   
 • Kandidatens cv, fulde eksamensbeviser (både kandidat- og bacheloruddannelse) samt udfyldt karakterberegningsskema.
   
 • Ved udenlandsk uddannelse: Dokumentation for kandidatens placering på studieretningens årgang for den/de udenlandske uddannelse(r)

Til bilag med projektbeskrivelse, karakterberegninger og underskrifter skal der bruges skabeloner, som findes herunder. Her findes også FAQ om vurdering af Erhvervs-ph.d.-kandidater, samt generelle FAQ om Erhvervsforskerprogrammerne.

Det er muligt at søge uden kandidat. Hvis projektet godkendes, skal kandidaten findes inden for 6 måneder efter den betingede godkendelse. Hvis virksomheden søger uden Erhvervs-ph.d.-kandidat, vedhæftes tomme bilag i ansøgningsblanketten i stedet for bilagene om kandidaten.