Ansøgningsfrist

Erhvervspostdoc

Erhvervspostdoc-ansøgninger skal indsendes via e-grant

I ansøgningsblanketten indtastes oplysninger om projekt og projektdeltagere og der skal vedhæftes en række bilag i pdf-format. I selve ansøgningsblanketten er der vejledning i, hvordan du udfylder de forskellige afsnit. Du kan finde en udskrift af ansøgningsblanketten nedenunder.

Bemærk: Det skal være projektets virksomhedsmentor, der opretter ansøgningen. Virksomhedsmentoren kan herefter give andre mulighed for at arbejde på ansøgningen inde i selve systemet.

Disse bilag skal altid vedhæftes ansøgningen:

  • Projektbeskrivelse (inkluderer beskrivelse af virksomhed og forskningsinstitution) 
  • Projektbudget for forskningsinstitution (virksomhedens budget angives inde i selve e-grant-blanketten)
  • Cv for hver enkelt mentor på højst to sider. Evt. publikationer og patenter bør fremgå af cv’erne
  • Underskrifter
  • ErhvervsPostdoc-kandidatens cv 
  • ErhvervsPostdoc-kandidatens ph.d.-bevis eller erklæring fra ph.d.-vejleder om aflevering og vellykket forsvar af ph.d.-afhandling senest otte måneder efter ansøgningsfrist

Til bilag med projektbeskrivelse, forskningsinstitutionens projektbudget og underskrifter skal du bruge skabeloner, som du kan finde nedenunder.

Det er muligt for en privat virksomhed at søge uden kandidat. Hvis projektet godkendes, skal I finde kandidaten bagefter. Hvis I søger uden en Erhvervspostdoc-kandidat, skal I vedhæfte tomme bilag i stedet for bilagene om kandidaten.