InnoBooster

Vi booster innovative idéer med flyvehøjde, mål og retning.

Har du en god idé med potentiale til at skabe en god forretning?

Det kan være til et nyt produkt, en ny service eller forbedring af en proces, der øger din virksomheds konkurrenceevne. Og kræver idéen, at din virksomhed får tilført ny viden udefra, f.eks. gennem et samarbejde med en videninstitution eller et privat udviklingshus eller ved at ansætte en ny medarbejder med særlige kompetencer? Så kan det være relevant at søge en investering via InnoBooster.

InnoBooster investerer i videnbaserede innovationsprojekter fra små og mellemstore virksomheder, iværksættere og forskere. Vores investering i din idé kræver hverken, at vi får ejerandele eller penge retur – men vi kræver, at din idé har forretningsmæssigt potentiale, og at innovationsprojektet er gennemtænkt.

Afhængig af behov og potentiale i InnoBooster-projektet kan vi investere op til 5 mio. kr. Men du skal være opmærksom på, at der er væsentlig forskel på kravene til et projekt til 100.000 kr og et til 500.000 kr., ligesom der er væsentlig forskel på kravene til projekter til henholdsvis 500.000 kr. og 5 mio. kr.

Det er derfor vigtigt at finde den rette balance mellem størrelsen af den investering, der søges om, og så den forventede forretningsmæssige gevinst, samt projektets risiko og afklarethed.

InnoBooster behandler ansøgningerne løbende, så du kan indsende din ansøgning, når det passer med virksomhedens udviklingsplaner.

Vi har som målsætning at give svar på din ansøgning inden for en måned.


Eksempler på igangværende InnoBooster-projekter

40 mio. til projekter i landdistrikterne

Regeringen vil hjælpe små og mellemstore virksomheder i de danske landdistrikter, og afsætter 40 millioner kroner til højtuddannede landdistriktsvækstpiloter. Læs mere

 

Aktuelle søgemuligheder

Har du en god idé med potentiale til at skabe en god forretning?

Brugerundersøgelse


Vi vil gerne høre din mening om fondens webside og håber derfor, at du vil bruge fem minutter på at svare på 10 spørgsmål. 
Klik her for at deltage
På forhånd tak

Råd og vejledning

Start din ansøgning

Ansøgningspauser

I sommerperioden holder InnoBooster pause fra 1. juni – 15. august, og i vinterhalvåret er der pause mellem 1. december – 15. januar.

Facebook

Hold dig opdateret med det seneste om InnoBooster på Facebook

Læs mere

Kontakt

InnoBooster Hotline
Telefontid 9-12: Tlf. 61 90 50 05
Mail: Innobooster@innofond.dk

Region Midtjylland
Telefontid 8 -16: Tlf. 70 15 16 19

Tekniske spørgsmål omkring e-grant
Telefontid 9 - 12: Tlf: 33929190
Mail: support.e-grant@fi.dk
Teknisk hjælp til e-grant

Er du i gang med en InnoBooster-investering fra 2014 og 2015, kan du hente retningslinjer og regnskabsskema her