Kom godt i gang med din Innofounder-ansøgning

Event
8. august
Tid
10.00 - 12.00
Sted
Symbion, Fruebjergvej 3, 2100 København Ø

Bliv klogere på hvordan du skriver en god ansøgning til Innofounder. Kommer du igennem nåleøjet, kan det betyde et år med finansiering til, at du kan arbejde fuldtid med at udvikle din idé og din virksomhed, samt målrettet læring til at modne både ideen og dig som iværksætter. Det kan du læse meget mere om via linket til højre her på siden.

På dagen vil du bl.a. møde Innovation Officer Marie Friis Madsen fra Innovationsfonden, som underviser i ”do’s and don´ts”, når der skal skrives en Innofounderansøgning. Du får også mulighed for at få afklaret spørgsmål til processen – enten i fællesskab med de andre iværksættere i plenum, eller i en kort 1:1 dialog efter præsentationen.

Erhvervshuset tilbyder gratis og uvildig sparring til at ansøge en Innofounder, og har stor erfaring med at guide ansøgere gennem ansøgningsprocessen. Du kan aftale sparring med en forretningsudvikler - også om udvikling af din virksomhed og idé.

Arrangementet er både relevant for dig, der skal til at skrive en ansøgning, og for dig der er gået i gang eller har prøvet før. Det anbefales, at du inden eventet som minimum har sat dig ind i Innofounders adgangskrav og retningslinjer og har afklaret, om du er indenfor målgruppen. Er du i tvivl, så kan du kontakte Erhvervshuset og få hjælp til at vurdere det.