Bestyrelsesmedlemmer

Bestyrelsesmedlemmer

JensMaaløes billede

Jens Maaløe er formand i Innovationsfonden og til daglig CEO for virksomheden Terma, der leverer højteknologiske løsninger til forsvars- og rumfartsindsustrien. Jens Maaløe indtrådte i Innovationsfondens bestyrelse den 1. april 2014 og blev pr. 1....

FlemmingBesenbachers billede

Flemming Besenbacher er næstformand i Innovationsfonden og bestyrelsesformand for Carlsbergfondet og Carlsberg. Han er professor ved Interdisciplinary Nanoscience Center (iNANO) og Institut for Fysik og Astronomi ved Aarhus Universitet....

AnjaBoisens billede

Anja Boisen er næstformand i Innovationsfonden og er til daglig professor i nanoteknologi ved DTU og indtrådte i bestyrelsen ved fondens etablering 1. april 2014 for en treårig periode. Den 15....

AnneSkrivers billede

Anne Skriver er Vice President, Innovation Dairy, i Chr. Hansen A/S. Hun har tidligere siddet i bestyrelsen for Det Strategiske Forskningsråd og er pr. 1. januar 2015 indtrådt i bestyrelsen for en tre-årig periode.

Anne-Marie Engels billede

Anne-Marie Engel er forskningschef i Lundbeckfonden og er indtrådt i bestyrelsen 1. april 2017 for en treårig periode.

Annette Tofts billede

Annette Toft, direktør for Landbrug & Fødevarer i Bruxelles og er indtrådt i bestyrelsen 1. april 2017 for en treårig periode.

Nytbests billede

Claus Hviid Christensen er indtrådt i bestyrelsen ved fondens etablering 1. april 2014 for en treårig periode. Den 15. marts 2017 blev hans medlemskab forlænget med 2 år.

ClausJensens billede

Claus Jensen er forbundsformand for Dansk Metal og er indtrådt i bestyrelsen ved fondens etablering 1. april 2014 for en treårig periode.  Den 15. marts 2017 blev hans medlemskab forlænget med 2 år.

PeterKurtzhalss billede

Peter Kurtzhals er forskningsdirektør hos Novo Nordisk og er indtrådt i bestyrelsen ved fondens etablering 1. april 2014 for en treårig periode.  Den 15. marts 2017 blev hans medlemskab forlænget med 2 år.