Danmark på verdenskortet

Innovationsfonden har netop udgivet første udgave af en håndbog, der samler banebrydende fondsinvesteringer.

30. januar 2018

I publikationen er samlet en vifte af forskellige danske projekter, der har skabt noget værdifuldt. De har tændt en gnist, som med Innovationsfondens støtte har fået muligheden for at vokse sig større.

I Innovationsfonden vil vi løse morgendagens udfordringer, og derfor skal vi bryde vaner og se nye muligheder. Derfor bygger fonden bro mellem forskning og virksomheder, mellem mennesker og teknologi, mellem drømme og lokale initiativer.

Bogen illustrerer fondens investeringer indenfor:

Grand Solutions 
Innovationsfondens største og mest ambitiøse projekter. Grand Solutions er investeringer i forsknings- og innovationsprojekter, der arbejder for høj værdiskabelse og nye arbejdspladser samt konkrete løsninger på samfundsudfordringer. Intet mål er for højt, og ingen udfordring for stor for Grand Solutions. 

InnoBooster
Investeringer i projekter til små og mellemstore virksomeder med op til 250 ansatte, iværksættere og entreprenante forskere. InnoBooster kan hjælpe med at få en god idé til at blomstre og blive til ny værdi for Danmark. 

InnoFounder 
Et økonomisk skub til at nyuddannede talenter kan starte innovative virksomheder. InnoFounder er en investering i dem, der lige er blevet færdige eller snart bliver færdige med en videregående uddannelse, og som har idéer til nye projekter med udviklingspotentiale. 

Erhvervsforsker
Forskertalenter med mod på både forskning og en karriere i erhvervslivet. ErhvervsPhD og ErhvervsPostdoc. 


Læs bogen som e-bog

Bestil bogen her

  • Bogen kan rekvireres gratis ved forespørgsel til:
    Konstitueret kommunikationschef Thomas Bjerre
    Mail Thomas.Bjerre@innofond.dk