Næste frist for energi-projekter er den 14. august

EUDP, ELFORSK og Innovationsfonden ønsker at hjælpe ansøgere til at kvalificere sig til at opnå finansiering til ny udvikling inden for energiområdet – senest på et velbesøgt informationsmøde i Green Tech Center, Vejle den 20. juni 2018.

27. juni 2015

På mødet var der god inspiration fra tre virksomheder, der alle har gennemført offentlige energiprojekter med succes: HPnow, Bladena og Lithium Balance.

HPNow er eksempelvis på sporet af, hvordan vand kan renses mere miljøvenligt. Efter et succesfuldt samarbejde har HPnow hentet en større millioninvestering fra den tyske gigant Evonik. Læs her.

På mødet gav EUDP, ELFORSK og Innovationsfonden på skift tips til ansøgere, oplysninger om evalueringskriterier og deadlines for kommende opslag:

Mødet sluttede af med at Lars Overgaard, Programleder Energi og Transport, Teknologisk Institut gav et godt indspark om vigtigheden af brugerinddragelse.

Innovationsfondens-Grand Solution, EUDP og ELFORSK har deadlines for ansøgninger henholdsvis den 14. august, 7. september og den 19. september 2018.

 

Kontakt 

Scientific Officer Niels Langvad 
Mail: niels.langvad@innofond.dk
Tlf. 61905034

Læs mere

Præsentationer fra dagen