Fonden i nyt samarbejde med et af verdens førende high-tech hotspots

Nu giver fonden et hold InnoFoundere og InnoBoostere mulighed for at deltage i et intensivt udviklingsforløb i München, der kan klæde dem på til at samarbejde med de helt store tech-virksomheder. Allerede til efteråret sendes det første hold afsted. 

15. maj 2018

Tyskland er en af verdens største eksportører og Danmarks største eksportmarked. Bayern herunder München er Tysklands rigeste delstat og er kraftcenteret for uddannelse, innovation og teknologi.

Münchens store high-tech virksomheder – som BMW, Siemens og SAP – har alle stor interesse i og erfaring med at samarbejde med startups. Det gør byen til et oplagt sted for danske startups på udkig efter internationale samarbejdspartnere.

Nu får InnoFounder- og InnoBooster-startups mulighed for at deltage i et intensivt udviklingsforløb i München. Fokus for forløbet vil være at klæde deltagerne på til at samarbejde med de store high-tech-virksomheder – og til at træffe beslutninger om, hvorvidt det er den rette vej at gå.

GoB2B programmet er udviklet i et tæt samarbejde mellem Innovationsfonden og Innovation Centre Denmark i München og består af en en-dags-workshop i København efterfulgt af en uges intensiv camp i München. Derudover vil der være én-til-én-sessioner både før og efter campen.

Innovation Centre Denmark Munich dækker hele DACH-regionen, der foruden Tyskland består af Østrig og Schweiz, men har særligt fokus på de tyske delstater Bayern og Baden-Württemberg.

Første gang, programmet løber af stablen, er til efteråret, hvor op til seks InnoFounder- eller InnoBooster-startups med B2B-potentiale får mulighed for at deltage.

Det er i første omgang iværksættere, der har været en del af InnoFounder og InnoBooster-programmerne i 2017 og 2018, der har chancen for at komme til München. 

 

Ansøgningsfrist

  • Den 7. juni kl. 12:00

Råd og vejledning

Om Innovationcentret i München

  • Innovation Centre Denmark Munich er en brobygger for danske virksomheder og videninstitutioner, der ønsker at komme ud i Europa og opnå tættere kontakt til Europas førende forsknings- og innovationsmiljøer.
  • Læs mere om innovationscentret på: icdk.um.dk

Kontakt

Sidsel Hougaard
Tlf. 6190 5056
Mail: Sidsel.hougaard@innofond.dk

Amanda Borup Pedersen
Tlf. 6190 5082
Mail: Amanda.Borup.Pedersen@innofond.dk