""

De optrædende vækker de frivillige under årets Roskilde Festival

WakieWakie og festivalens kunstnere giver de frivillige den bedste start på dagen.

WakieWakie er det sociale vækkeur, en app, der erstatter din almindelige alarm, og i stedet vækker dig med søde, motiverende og inspirerende indtalte beskeder (wakies), som i længde strækker sig fra den helt korte hilsen til en morgen-podcast.

Med WakieWakie kan du blive vækket af f.eks. en yogalærer, en opløftende historie, en komiker, der vækker dig med et smil, eller måske af din yndlingskunstner, som nynner og hepper dig i gang med en akustisk version af sin seneste single.

På årets Roskilde Festival bliver det et bredt udvalg af de optrædende kunstnere, der gennem WakieWakie vækker festivalens mange frivillige ved at sige tak for deres store indsats.

- På Roskilde Festival kan vi komme i kontakt med utroligt mange mennesker, som kan give os direkte input til, hvordan vores app kan gøres endnu bedre. Vi har længe arbejdet ud fra en antagelse om, at folk gerne vil vækkes af noget andet end en alarm, og vi har også fået bekræftet, at det er tilfældet. Men præcis hvad det er, der fungerer for folk, ved vi ikke endnu. Derfor bliver det spændende at afprøve, om musik, og særligt forholdet mellem fan og idol, er en vej, vi skal forfølge, siger Sverre Dueholm, grundlægger af WakieWakie.

I samarbejde med Innovationsfonden og Roskilde Festival skal appen altså stå sin prøve blandt festivalens frivillige, der spiller en central rolle for organisationen bag den verdenskendte begivenhed.

WakieWakie fungerer som et almindeligt smartphone-vækkeur, og du sætter uret, helt som du plejer. Appen indeholder et bredt udvalg af kanaler, du kan følge. Du kan også vælge enkelte wakies, som du tilføjer til dit personlige morgen-feed. Du kan eksempelvis lægge ud med tonerne af det blide morgenklaver, dernæst blive talt nænsomt i gang af yogalæreren og så gemme den sjove fra Rytteriet til de trætte øjne er helt åbne. Du kan med andre ord sammensætte præcis dét program, der giver dig den bedste morgen.

Wakie Wakie App
Fakta
  • Antal ansatte: 10
  • Stiftet: 2016
  • Hjemmehørende i: København
Living Labs

I et nyt samarbejde mellem Innovationsfonden og Roskilde Festival får fem iværksættervirksomheder mulighed for at prøve kræfter på årets festival.

Som Danmarks midlertidigt fjerde største by vil festivalpladsen fungere som et gigantisk living lab for de fem nye koncepter. Når ugen er ovre, vil iværksætterne have prøvet deres produkt af og stå med vigtig viden om, hvordan deres koncept fungerer i praksis, og hvad der skal til for at bryde igennem på markedet. 

Læs om samarbejdet her.

Kontakt

Innovationsfonden

Konstitueret kommunikationschef
Thomas Bjerre
Mail: Thomas.Bjerre@innofond.dk
Tlf.: 6190 5019

Wakie Wakie App

Grundlægger
Sverre Dueholm
Mail: sd@wakiewakieapp.com
Tlf.: 2613 1893