Roskilde som living lab

Iværksættere giver dig nye oplevelser på Roskilde Festival 2017

Roskilde Festival og Innovationsfonden lader iværksætteriet blomstre. Landets dygtige iværksættere er klar til at give de 130.000 festivaldeltagere nye og helt særlige oplevelser på dette års festival. Ambitionen er, at festivalen bliver en løftestang for nye iværksættersuccesser.

Det er første år, at Roskilde Festival og Innovationsfonden samarbejder om at booste iværksætterkulturen i Danmark.

I år får fem iværksættere mulighed for at udvikle deres forretning. Det sker når festivalgæsterne som en del af deres oplevelse afprøver iværksætternes produkter. Når festivalen er ovre, står iværksætterne med vigtig viden om, hvad der skal til for, at de bryder igennem og får kommerciel succes.

Unik oplevelsesapp viser nye sider af Roskilde Festival

Throb

Storbyer er fyldt med spontane oplevelser og uformelle events, som ikke kan findes i traditionelle cityguides. Throb er en ny unik, social app, som gør det nemt at opdage og dele de spontane her og nu-oplevelser. Roskilde Festival bliver første testby.
Læs mere

Bænke på årets Roskilde Festival kan oplade gæsternes telefoner

Outsider

Solceller gør fremtidens bord- og bænkesæt til et bæredygtigt mødested med lys, lyd og mulighed for at oplade bærbar elektronik. På Roskilde Festival vil virksomheden Out-sider, som står bag bord- og bænkesættet, teste dets holdbarhed og gå i dialog med festivalgæsterne om deres oplevelser med brugen af bordet. Innovationsfonden bidrager med en økonomisk løftestang.
Læs mere

Unikke skindjakker udfordrer brug og smid væk-kulturen

Better World Fashion

Foret består af genbrugt plastik, lynlås og knapper er omsmeltet metal, og skindet har hængt på skuldrene af et andet menneske, inden det blev syet om. Virksomheden Better World Fashion laver upcyclede unikajakker, hvor hver jakke har en historie.
Læs mere

Festivalgæster skal teste nye smagsvarianter af vand

Smag

Dansk postevand er rent og producerer langt mindre CO2 end vand på flaske. Virksomheden Retap satser nu på postevand med smag for at få flere danskere over til det miljørigtige alternativ.
Læs mere

Kunstnere vækker de frivillige under årets Roskilde Festival

WakieWakieWakieWakie og festivalens kunstnere giver de over 30.000 frivillige den bedste start på dagen. Det kan være favoritkomikeren, der vækker med et smil, eller måske yndlingskunstneren, som nynner og hepper dagen i gang med en akustisk version af sin seneste single.
Læs mere

Kontakt
.

Innovationsfonden:

Thomas Bjerre, presse- og mediechef, Innovationsfonden
Tlf. 6190 5019, mail: thomas.bjerre@innofond.dk
 

Roskilde Festival:

Presseansvarlig, danske medier, Thomas Lenler Olesen 
Tlf.: 3010 8281, mail:press@roskilde-festival.dk