Priser 2019

Vær med, når Danmarks skarpeste hoveder hædres

NU HAR DU CHANCEN FOR AT VÆRE MED, NÅR INNOVATIONSFONDEN OVERRÆKKER PRISER TIL ÅRETS LYSESTE HOVEDER INDEN FOR DANSK FORSKNING OG INNOVATION. FONDEN UDLOVER EN HÅNDFULD BILLETTER TIL ÅRETS ARRANGEMENT EFTER FØRST TIL MØLLE-PRINCIPPET.

Tiden nærmer sig årets prisuddeling, hvor vi i Innovationsfonden for andet år i træk hylder excellent forskning og innovation, der har skabt markant værdi for Danmark.

Årets prisoverrækkelse finder sted fredag den 1. februar på The Plant, der er et nyt venue i København. Ministeren for uddannelse og forskning, Tommy Ahlers, vil stå for selve overrækkelsen.

Du har chancen for at komme med, når fonden kårer vinderne af Innovatør Prisen, Grand Solutions Prisen og Erhvervsforsker Prisen. Udover en pengepræmie modtager vinderne også et værk af den danske kunstner Marianne Therese Grønnow.

Publikum vil udover prisvinderne også opleve prominente talere og levende musikalsk underholdning. Blandt talerne vil være uddannelses- og forskningsminister Tommy Ahlers samt en række andre talere, som vil blive annonceret senere. Derudover udstilles et udpluk af de innovative projekter, som fonden har investeret i.

Efter det officielle program byder fonden på tapas og et glas vin til en uformel networking session.

For at komme med til prisarrangementet skal du sende en mail til: anne.sophie.lyskjaer.noer@innofond.dk

Fondens Priser
Tid og sted

Fredag den 1. februar 2019

Tid: Kl.. 14:00 - 17:00

Sted: The Plant Raffinaderivej 22, København S

Fakta

Den 1. februar hædrer vi dansk forskning med tre priser:

  • INNOVATØR PRISEN 2019
  • GRAND SOLUTIONS PRISEN 2019
  • ERHVERVSFORSKER PRISEN 2019

Læs mere om Innovationsfondens Priser på: innovationsfonden.dk/priser