""

Videodagbog fra Silicon Valley

Fonden sendte i juni tre succesfulde InnoFoundere til Silicon Valley, hvor de en uge skulle netværke og videndele i forbindelse med en uges SCALEit-forløb. Under campen videobloggede de om deres oplevelser midt i verdens største koncentration af technørder.

Fonden ønsker at give sine startups de bedste forudsætninger for deres iværksætterdrømme, gerne ud over landets grænser. Derfor har tre InnoFoundere fået mulighed for at netværke og videndele med de helt store spillere under en uges SCALEit-camp i Silicon Valley, som måske kan blive et springbræt til vækst og succes på globale markeder.

SCALEit: Dag 6

Nordsense: Oplevelser og erfaringer fra SCALEit.

SCALEit: Dag 5

Spiio: Der varmes op til pitch.

SCALEit: Dag 4

Spiio: Et kig ind i Innovation Centre Denmark.

SCALEit: Dag 3

Capdesk: Til pitch hos Microsoft.

SCALEit: Dag 2

Gode råd til den perfekte pitch.

SCALEit: Dag 1

Der varmes op til en hektisk uge.

Topfoto: Vel ankommet til Silicon Valley nydes der en drink på terrassen inden det går løs med en uges netværk og videndeling på SCALEit-campen.

  SCALEit
  Om forløbet
  Åben sektion, Om forløbet
  • SCALEit-vækstinitiativet, som Innovation Centre Denmark står bag, har til formål at bygge bro mellem Danmark og Silicon Valley med fokus på skalérbare, danske teknologivirksomheder.
  • De inviterede startups vil få adgang til et stort internationalt marked med mulighed for feedback fra garvede iværksættere, kontakt til verdens førende it-virksomheder og det mest betydningsfulde venture kapitalområde i verden.
  • Innovationsfonden har betalt deltagergebyr, flybilletter, hotelovernatninger og delvis forplejning m.m.
  • SCALEit forløb fra den 30. maj-3. juni 2016.
  InnoFounderne
  Åben sektion, InnoFounderne

  Iværksætterholdet, som luftede deres drømme for internationale techstartups: Nordsense, Spiio og Capdesk

  • Iværksætterne bag Capdesk har udviklet en investeringsplatform, der matcher unoterede virksomheder med potentielle aktionærer. Platformen gør virksomhedens aktier digitale og samler alle korrespondancer for investorrelationer på ét sted. På den måde bliver det let for selv små virksomheder at have mange investorer. 
   Læs mere på: capdesk.com
  • Nordsense har udviklet en modulær cloud-baseret sensorenhed med brede tilpasningsmuligheder. De mindste enheder er ikke større end en tændstikæske og kan fås i en soldreven og selvopretholdende udgave, som kan køre op til 10 år på én enkelt opladning. Applikationerne spænder fra fødevarer og affaldsmonitorering til miljøsensorer - lige så vel som logistik og sporing af aktiver. 
   Læs mere på: nordsense.com
    
  • Spiio vil med deres trådløse sensor, Spiio Leaf, give gartneren fuld digital kontrol over planterne. Spiio Leaf kan overvåge- og registrere temperatur, fugtighed og lys. Dermed kan gartneren give planterne opmærksomhed, når de har brug for det. Et onlinekort giver derudover gartneren et nemt overblik over planternes velbefindende.
   Læs mere på: spiio.com

  Der er i første omgang tale om et forsøgsprojekt. Om tilbuddet senere bliver en fast del af InnoFounder-programmet afhænger af iværksætternes feedback.

  InnoFounder
  Åben sektion, InnoFounder

  Har du en iværksætter i maven? Og er du lige blevet færdig med din videregående uddannelse eller tæt på at blive færdig?

  Læs mere på innofounder.dk.

  Hold dig opdateret med det seneste om InnoFounder på Facebook.