Få gratis sparring til din virksomheds strategiske udfordringer

Innovationsfonden har investeret i mere end 1.000 InnoBooster-projekter til gavn for vækst og innovation i Danmark. Vi lægger vægt på at følge projekter fra idé til marked for at få størst muligt udbytte af investeringerne - derfor har vi et godt tilbud til dig og din virksomhed.

May 19, 2017

Vi tilbyder alle aktuelle InnoBoosterinvesteringer mulighed for et sparringsforløb med CONNECT Denmark. Sparringen omfatter såvel pitchtræning som strategisk rådgivning omkring forretningsudvikling, investering og vækstrelaterede udfordringer, og den ydes af dygtige ledere, iværksættere og investorer med massiv erfaring fra erhvervslivet.

Få gratis og skræddersyet rådgivning fra dygtige erhvervspersoner
Tilbuddet er gratis! Det gives til virksomheder som har vilje og potentiale til vækst. Interesserede virksomheder mødes i første omgang med en vejleder fra CONNECT Denmark, som sammen med virksomheden skræddersyer det helt rigtige sparringsforløb. CONNECT Denmark trækker på et netværk af mere end 700 erhvervsledere og investorer – her i blandt folk med relevante kompetencer og erfaring i forhold til netop din strategiske udfordring, f.eks. kapitalfremskaffelse, skalering af forretning og internationalisering.

Hvordan kommer man med
Du indsender en ansøgning, hvor du kort beskriver din virksomhed – herunder vækstpotentiale, team og tilgang til at udvikle din forretning og din forretningsmodel. Ansøgningen må maksimalt fylde en side og sendes direkte til connect@connectdenmark.com senest den 5. juni med emnefelt ”Innoboster / CONNECT Denmark”.

Hør hvad deltagere har fået ud af sparring med CONNECT Denmark


Foto: PR / iværksætterne bag ReliBond i selskab med Richard Georg Engström fra Connect Denmark(th)

- Når man skal  navigere mellem 10 forskellige retninger, er intens sparring guld værd. Det er grænseoverskridende at succesfulde og dygtige erhvervsfolk analyserede vores virksomhed en formiddag og brød alle virksomhedens tanker ned i atomer. Ikke desto mindre er kardinalpunktet for succes, at man tør udfordre sig selv og vende op og ned på tingene. Dette kunne vi ikke have gjort med samme kvalitet og hastighed uden CONNECT Denmark og Innovationsfondens hjælp.

Læs mere om virksomheden på relibond.com

InnoBooster

Læs mere

Spørgsmål

  • Har du yderligere spørgsmål, er du meget velkommen til at kontakte Netværkschef Richard Georg Engström hos CONNECT Denmark på mail: richard@connectdenmark.com.