Få styr på vurderings-kriterierne i nyt brætspil

Innovationsfonden har udviklet brætspillet «Earn It«, der skal gøre Grand Solutions-ansøgere mere bekendt med fondens vurderingskriterier.

May 22, 2018

Spillet »Earn It« er til låns og skal i god genbrugsstil returneres til fonden efter brug, så flest muligt kan få glæde af det.

Det er udviklet til dem, der overvejer eller allerede er i gang med at udarbejde en ansøgning til Innovationsfonden.

Det er tanken, at Earn It kan hjælpe folk, der vil starte et forskningssamarbejde, med at træffe valg, som i sidste ende kan styrke ansøgningen til Innovationsfonden.

Et spil kan være med til at sætte gang i kreativiteten og gøre arbejdet med ansøgningen lidt sjovere, og samtidig kan det være en god og uformel måde at mødes omkring et fælles projekt.

Vi håber derfor, at I har lyst til at spille. Det tager 45-60 minutter – og forhåbentlig får I diskuteret jeres projekt godt igennem undervejs.

Lån Earn It

  • Vi har kun et meget begrænset antal brætspil til rådighed, der udlånes efter ’først til mølle’-princippet fra juni måned.
  • Hvis I vil prøve spillet, skal I sende en mail til: kontakt@innofond.dk med navn, titel, adresse.
  • Spillet sendes med post og skal returneres senest 14 dage efter til:
    Innovationsfonden
    Østergade 26 
    1100 Kbh. K

Earn It 

  • Anvendes som procesværktøj i opstarten af et samarbejde eller som analyseredskab til intern vurdering af et projekts potentiale.

Læs mere

Læs mere om vurderingskriterierne for Grand Solutions på grandsolutions.dk