Måske er det dig, der bliver den næste Mission Innovation Champion?

Innovationsfonden opfordrer danske forskere og innovationsfolk til at nominere eller melde sig som kandidater til Mission Innovations Champions inden for grøn energi.

 

August 09, 2018

Er du forsker eller arbejder med innovation inden for grøn energi?

Så har du mulighed for at nominere andre eller melde dig selv som dansk kandidat i programmet Mission Innovation Champions, der er et nyt program under Mission Innovation.

Programmet har til formål at fejre og støtte innovative personer, der er med til at accelerere den grønne energirevolution. Champions vil blive fløjet til Vancouver, Canada for at deltage i den fjerde Mission Innovation Ministerial-event i maj 2019.

Mission Innovation Champions vil blive udvalgt for deres ekstraordinære arbejde med at udvikle nye metoder til at gøre energi renere, billigere og mere pålideligt samt at anvende energi mere effektivt. Fokus er på de mest lovende ideer fra hele verden.

 

Mission Innovation

  • Danmark er med i det internationale initiativ Mission Innovation (MI), som blev lanceret den 30. november 2015 på åbningsdagen for COP21 i Paris.
  • Initiativet handler om at styrke forskningen i rene energiteknologier med henblik på at fremskynde en billigere grøn omstilling gennem fortsatte omkostningsreduktioner.
  • Innovationsfonden er på linje med Mission Innovation

Deadline og tilmelding