Mød fondens nye kuld Iværksætterpiloter

Innovationsfonden har netop udvalgt det sidste hold iværksættere for 2016, og de skal nu i gang med at realisere deres iværksætterdrømme.

Ved forårets ansøgningsrunde modtog fonden 178 ansøgninger fra 250 unge iværksættere. Efter en hård udskillelsesproces er der udvalgt 11 teams, som får en chance for at realisere deres iværksætterdrømme igennem Iværksætterpilot. 

De nye iværksætterpiloter starter på deres forløb 1. september, og de vil igennem en et-årig periode modtage rådgivning og finansiering, så de kan få deres virksomheder godt fra start. Det er fjerde gang, fonden optager piloter på den populære ordning. 

MyMedCards - Effektive arbejdsgange i sundhedsvæsenet
MyMedCards udvikler skræddersyede apps til videndeling blandt sundhedspersonalet, som sikrer de bedste forudsætninger for at handle korrekt og effektivt.
Iværksætterpilot: Sarah Bach Munkholm
Kontakt: sbm@mymedcards.dk
Webside: mymedcards.dkVoltset - Multimeter på din smartphone
Voltset er et programmerbart multimeter, der kan spare tid og penge for den professionelle tekniker, og som anvendes ved hjælp af en smartphone. Softwaren giver mulighed for 3-parts udvikling.
Iværksætterpilot: Michael Stefan Grinchesku Bruun-Larsen
Kontakt: mbl@msgbl.net
Webside: new.voltset.com/ProPlay - Sammenligner sportspræstationer på en smartphone
ProPlay er et sportstrackingprodukt, der i samspil med en smartphone kan registrere og samle data, så brugerne kan sammenligne præstationer indenfor deres favoritsport. I første omgang er produktet lavet til snowboard.
Iværksætterpilot: Tugrul Erdem og Þórmundur Sigurbjarnason
Kontakt: te@improplay.com
Webside: improplay.com/Sirenix3D - Variationer af 3D-grafik
Sirenix3D er software, som gør det muligt for 3D kunstnere og udviklere at skabe uendelige variationer af deres 3D grafik ved hjælp af state-of-the-art teknologier.
Iværksætterpiloter: Tor Esa Vestergaard og Bjarke Elias Clauson-Kaas Ørrild
Kontakt: tor@sirenix.net
Webside: sirenix.net
 

Mobilized Construction - Vedligehold af U-landes vejnet
Vejnettet i Afrika består i stor grad af jordveje. De er derfor meget modtagelige overfor naturens luner og kræver ofte vedligeholdelse for ikke at gå til. Det har Mobilized Construction en billig løsning på ved bl.a. at anvende lokal arbejdskraft. Projektet er baseret på offentlig og privat finansiering. 
Iværksætterpilot: Johan Juul Jensen
Kontakt: johan@mobilizedconstruction.com
Webside: mobilizedconstruction.com
Læs mere: Iværksætterpilot får skovlen under Afrikas infrastrukturDrona - Digital kvalitetssikring af byggeri ved hjælp af droner
I det offentlige byggeri alene sker der fejl, svigt og mangler for adskillige mia. kroner årligt.  Derfor vil iværksættere udvikle en drone, der kan kvalitetssikre byggeriet fra dag til dag og følge den faktiske byggeproces, så eventuelle fejl opdages i tide. Dronen anvender kunstig intelligens, som giver dronens software advarsler om afvigelser mellem 3D-modellen og det faktiske byggeri.
Iværksætterpiloter: Martin Haurballe Niminski og Jesper Veber Jeppesen
Kontakt: mhn@bygkontrol.dk


QuadSat - Sikker kommunikation til missionkritiske fartøjer
Med QuadSAT skal der udvikles et system, som kan teste og kalibrere primære kommunikationssystemer til missionkritiske fartøjer og dermed sikre en optimal drift på alle tidspunkter. Det er primært inden for offshore, rumfart og den maritime branche, at systemet tænkes anvendt.
Iværksætterpilot: Joakim Espeland
Kontakt: je@quadsat.com
Webside: quadsat.com


EARSHARE - Deling af musik i realtid
EARSHARE er en smartphone app til at dele musik synkroniseret mellem høretelefoner, så musikoplevelsen deles i realtid. Visionen er at skabe en social platform til at dele og opleve lyd på samme tid.
Iværksætterpilot: Joachim Madsen
Kontakt: christianmadsen1202@gmail.comFable - Modulær undervisningsrobot
Fable er et robotbyggesæt med moduler, der kan klikkes sammen på et utal af måder for at skabe robottens krop, sanser og bevægelser. Afhængigt af brugerens erfaring kan robotten programmeres.
Iværksætterpilot: Moises Pacheco
Kontakt: moises@shaperobotics.com
Webside: shaperobotics.comDen smarte vandmåler - Vandbesparelser med ny teknologi
Aqubiq vil udvikle vandmåler, som ved hjælp af ny teknologi og intelligent software muliggør vandbesparelser i private husholdninger, som forebygger vandskader samt automatiserer aflæsning i forbindelse med forbrugsafregning.
Iværksætterpilot: Rasmus Asker Calundann
Kontakt: rasmuscalundann@gmail.com
Webside: aqubiq.com
 

KUBO Robot - skal lære børn at begå sig i det 21. århundrede
En iværksættervirksomhed fra Odense vil tage kampen op for at sikre, at børn i hele verden lære at programmere og opnå vigtige kompetencer.
Iværksætterpåiloter: Tommy Schou Lund Otzen og Daniel Friis Lindegaard
Kontakt: tommy@kubo-robot.com
Webside: kubo-robot.com
Læs mere om investeringen i fondens projektgalleri

Iværksætterpilot

Har du en iværksætter i maven? Og er du lige blevet færdig med din videregående uddannelse eller tæt på at blive færdig?
Læs mere om ordningen her

Næste ansøgningsfrist

Onsdag 12. oktober 2016 kl. 12:00

Facebook

Hold dig opdateret med det seneste om Iværksætterpilot på Facebook