InnoBooster

Har du en god idé med potentiale til at skabe en god forretning?

Innovationsfonden investerer med InnoBooster i projekter til små og mellemstore virksomheder med op til 250 ansatte (SMV), iværksættere og entreprenante forskere med et CVR-nummer.

Vi har fokus på virksomheder med gode udviklingsidéer, som kræver viden for at blive til virkelighed. Den gode idé kan være et nyt produkt, en ny service eller forbedring af en proces, der øger din virksomheds konkurrenceevne og skaber vækst.

Ny viden kan f.eks. komme fra universiteter og andre uddannelsesinstitutioner eller fra et privat udviklingshus. Det kan også være en ny medarbejder med særlige kompetencer.

Vi stiller krav
Vores investering kræver hverken, at vi får ejerandele eller penge retur – men vi kræver, at din idé har forretningsmæssigt potentiale, og at innovationsprojektet er gennemtænkt. Som virksomhed skal du vise, at I enten har en vis omsætning eller har tiltrukket ekstern kapital. Som start-up er det nok med et stærkt team, der har lovende resultater at bygge på.

Vi investerer op til 5 mio. kr.
Afhængig af behov og potentiale i InnoBooster-projektet investerer vi op til 5 mio. kr. Der er dog væsentlig forskel på kravene til et projekt til 100.000 kr. og et til 5 mio. kr. Derudover er det vigtigt at finde den rette balance mellem størrelsen af den investering, der søges om og den forventede forretningsmæssige gevinst.

Søger du over 500.000, vil du, hvis vi mener, at dit projekt har potentiale, skulle præsentere det for et udvalgt panel af innovationseksperter.

Hurtigt svar
InnoBooster behandler ansøgningerne løbende, så du kan indsende din ansøgning, når det passer med virksomhedens udviklingsplaner.

Vi har som målsætning at give svar på din ansøgning inden for en måned.

Bemærk: Har du opnået et Seal of Excellence?
Hvis du har opnået et Seal of Excellence i forbindelse med en ansøgning til  EU’s SMV-program, vil det være relevant at gøre opmærksom på dette, når du  ansøger til InnoBooster. Dette kan du f.eks. gøre under de supplerende oplysninger, der kan indtastes, når du indsender din ansøgning via e-grant.

Aktuelle InnoBooster projekter

Se en række aktuelle og inspirerende projekter som Innovationfonden har investeret i forbindelse med InnoBooster-ordningen her.

Råd og vejledning

InnoBooster - FAQ

Start din ansøgning

Ansøgningspause

Vi behandler indkomne ansøgninger løbende, men der må forventes længere svartider hvis ansøgninger indsendes kort før en ansøgningspause.

  • Sommer
    Fra 1. juni kl. 12:00. – 15. august kl. 12:00 
  • Vinter
    1. december 12:00 – 15. februar kl. 12:00.

Facebook

Få de seneste nyheder på Facebook og se, hvornår der er informationsmøder

Læs mere

Kontakt

InnoBooster hotline 
Telefontid 9-12: Tlf. 61 90 50 05
Mail: Innobooster@innofond.dk

Region Midtjylland
Telefontid 8 -16: Tlf. 70 15 16 19

Tekniske spørgsmål omkring e-grant
Telefontid 9 - 12: Tlf: 33929190
Mail: support.e-grant@fi.dk
Teknisk hjælp til e-grant

Er du i gang med en InnoBooster-investering fra 2014 - 2017, kan du hente retningslinjer og regnskabsskema her

Få tips til at blive en god iværksætter med business.dks podcast »Succes Kriteriet«